19/5

Har varit lite på latsidan när det gäller bloggen på sistonde! Men ska ändra på det, lovar :) Idag har jag haft sjuk huvudvärk i stort sätt hela dagen.. och har varit hungrig och sugen på godis, chips, ostbågar, jordnötsringar och mjuka mackor... ja, fan allt onyttigt! Men nej, än så länge har jag klarat mig utan det... får se hur det går resten av kvällen!

Ätit:
Frukost - 2 knäckebröd med ost och smör
lunch - 1 banan
middag - en torskfilé och potatismos, lite majonäs

Tränat: 1,20 timmar på gymmet

Spytt: nej

Rökt: 5 cigg

Brösten försvinner först

Nu när vikten börjar rasa desto fortare försvinner brösten. Varför? Magen, lår, armar, rumpa.... Neee, brösten!! Visst så vill jag ha mindre bröst, men först o främst vill jag ju ha bort mage, ben, armar, ansikte osv... Nästan 3 timmar på F&S idag, stolt och duktig! Snart ska det lagas middag, fisk kanske?

13/5

Ätit:
Frukost - 2 knäckemackor med skinka och smör
lunch - ett äpple
Middag - 1/3 dels nudelpaket och 2 knäckemackor med ost och smör
Dryck: vatten

Tränat: 1 timme och 15 minuter på F&S

Spytt: noll gånger, mådde dock sjukt illa efter nudlarna, ska inte äta nudlar mer..

Rökt: 5 cigg

11/5

Ätit:
Frukost - 2 knäckemackor med ost och smör
Lunch - 1½ mjuk macka med smör och skinka
Middag - Pyttipanna med rödbetor

Tränat: 45 min på F&S

Spytt: ingenting

Rökt: 5 cigg

Huvudvärk hela dagen, trött, sliten, less, allting går för sakta.. och mitt ex nya tjej är så mkt sötare och smalare än mig... Varför har jag förstört mig själv, ätit upp mig själv, haft sönder mig själv de senaste åren.. Om jag bara vore smal, så skulle någon vilja ha mig, tycka om mig, vilja krama mig..

10/5

Ätit:
Frukost - 2 knäckemackor med smör och skinka
Middag - en tallrik mjölk med cornflakes och 3 skorpor med smör och ost

Tränat: 30 min på gymmet + ett medelpass

Spytt: inget

Rökt: 6 cigg

Grym träningsvärk i vaderna idag... Måste raka benen...

Imorgon ska jag och en vän till mig på makeuprådgivning, spännande! Jag funderade nyss på vilken färg jag vill bli sminkad i, och tror jag kommer välja brun/guld/bronze. Gillar dessa färger, ser både naturligt och festaktigt ut :)

Lavemang

Igår kväll runt 20 tog jag en lavemangtablett, det stod på förpackningen att det skulle börja verka efter 6-12 timmar. Min tanke var såklart att pricka in natten så att ingen annan i lägenhetshuset skulle höra mej skita ur allt i tjocktarmen liksom. Men fan också! Klockan 08.50 imorse vaknade jag med kraftig magvärk, gick på toa och jaa, där stannade jag i ca 20 minuter och de bara kom och kom... Och nu vågar jag knappt gå utanför dörren, tänk om hela huset hört mig skita som ett as hela morgonen??

I alla fall var det värt det, vågen visade 0,4 hg mindre på en gång. Ska ta sån där tablett ungefär en gång var tredje vecka tänkte jag mig. Vill inte ta för ofta då detta kan resultera i att tarmen slutar jobba själv..


Som sagt, dagen har varit dålig annars eftersom jag haft besök, är så svårt att inte äta när andra gör det.

Ätit:
Frukost: 2 knäckebröd med ost och smör
Lunch: 1 skorpa + 2 knäckebröd med smör och skinka
Mellis/fika: 2 rån med vanilj mellan och kaffe med mjölk
Middag: Kinabuffé, inkluderar mängder med ris, kyckling, kokosmjölk, friterat, biff i bambuskott + glass med chokladsås på det

Tränat: Ingenting, inte hunnit dålig jävla bortförklaring!!!!!!

Spytt: 1 gång i 2 omgångar efter kinamaten, fick upp glassen i alla fall... Älskar känslan av att få ur mig mat, stoltheten!

Rökt: 4 cigg

Frukt gör dig tjock?

Har legat och läst artiklar om att man blir fet av frukt... Jag vet inte vad jag ska tro... Äter du mycket frukt?

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5052459.ab
http://www.dn.se/opinion/debatt/livsmedelsverket-morkar-att-du-blir-fet-av-frukt-1.857034

Idag är jag lite nere, har ätit jättemycket idag eftersom jag haft besök..


Jobbat!

Idag har jag jobbat på en pub hela kvällen, vilket har inneburit en cider, småklunkar av en grogg och potatis, kött och sås.. Jag var däremot så smart att jag hällde ut i stort sätt hela cidern inne på toaletten. Visst, slöseri men jag kunde bara inte dricka det. Visste att om jag skulle dricka så skulle jag ha ångest, och jag orkar inte det just nu. Såsen däremot var väldigt tunn så det kändes skönt, antagligen inte så fet med andra ord !!


Annars så har jag ätit en mjuk macka och två knäckemackor till frukost, sedan pyttipanna till lunch. Så idag har jag säkert fått i mig alldeles för många kalorier, men vågen visar en så länge ingen skillnad. Imorron blir det hårdträning och ska även tvätta. FAN för att tvätta, såååå tråkigt =(

6/5

Ätit: Frukost: Två knäckemackor med ost och smör
Lunch: Ett äpple
Middag: En torkfile och potatismos
Dryck: 1 glas fun light

Tränat: 1 timme på gymmet

Spytt: 0 gånger, mådde illa efter fisken, men jag insåg att om jag spyr den kommer jag hetsäta på kvällen, vilket är ännu värre än fisken

Rökt: 6 cigg

Idag har jag för övrigt haft huvudvärk i stort sätt hela dagen. Tog ingen effedrin idag, ville se skillnaden och visst, STOR skillnad. Jag cyklade mycket långsammare till plugget, det var dessutom mycket jobbigare. På gymmet orkade jag inte stå på tex trampmaskinen lika lång tid som tex igår. Så ja, absolut, Efedrin och koffein gör skillnad!

Bränd tunga

Jag har bränt mig på tungan. Åt en varma koppen nyss och nu bränns det som tusan. Ajajaj! Jävla varma vatten! Gör fan ondare än vad man tror att bränna tungan!

Idag mår jag lite bättre än igår, tänker fortfarande bara på mitt ex och hans nya.. men jag inser att jag måste ta tag i mitt liv, börja om från början och så småningom kanske jag till och med kan få känslor för någon annan? Varför ska kärlekslivet vara så förbannat svårt? Önskar ibland att jag aldrig mer behövde bli kär, aldrig mer få känslor för någon och framför allt så önskar jag att mina känslor för mitt ex ska försvinna helt och håller och aldrig mer komma tillbaka!

Jag köpte vågen idag, äntligen!

Våg imorgon

Efedrinet tillsammans med koffeinet fungerar helt otroligt. Var först på gymmet en timme, sedan körde jag ett medelpass och visst, klart det kändes i benen och armarna, men jag skulle fan kunnat kört en timme till om det var så. Är pigg, hyffsat uppåt nu och ska snart städa och diska. De ser för taskigt ut här! Imorgon ska jag införskaffa mig en våg, har vägt mig hos kompisar och familjen senaste tiden, men imorrn blir det en egen! Ska invistera i en bra också, ingen 39 kr från ikea.

Har tänkt mig denna! 199 kr på Claes Ohlson

Ätit:  Lunch: Sallad med en kompis, innehöll Fullkornspasta, ägg, kyckling, sallad, tomat, gurka, rostbiff, fetaost + massa dressing, ångrar mig något otroligt att jag tog dressing på.. Annars hade det känt helt okej.

Tränat: 1 timme gym, 1 timme medelpass

Spytt: Försökte när jag kom hem från lunchen, men jag gick inte, kom bara saliv.

Rökt: 4 cigg

Ska visa !

För fem minuter sedan tog jag min första efedrin tablett, än så länge känner jag inget speciellt. Är lite skakig i händerna dock, blir stavfel då jag skriver till exempel. Ska vänta med att träna i 1 timme till för att se så jag inte börjar må illa, yra eller sådär. Har ju läst på internet att vissa reagerar dåligt på efedrin medan vissa reagerar hur bra som helst. Spännande! Jag har också läst att vissa blir glada, lite uppåt av effe. Jag hoppas verkligen att jag är en av dom då jag är nere i en svacka just nu. GÄller min föredetta pojkvän, han har börjat dejta en ny tjej, och det tar hårt som fan på mig. Igår låg jag i sängen och grät till klockan 02 innan jag till slut somna av utmattning. Jag kan knappt tänka på annat just nu, vill bara visa världen att jag är stark, klarar att gå ner i vikt och blir en sån som tjockisar som jag kallar "fan va fin kropp". Jag vet att jag ska klara det här, jag vet att jag kan. Jag är så trött på att vara en av de fula, den som aldrig blir uppraggad på krogen, den som aldrig kan bära upp snygga kläder och den med fet röv, fet mage och äckliga feta armar. Jag vill inte vara en av de fula, en av de tjocka. Jag vill visa min föredetta pojkvän att han valde fel, att han gjorde fel. Vill visa mamma att jag kan bli en av de snygga, vill visa alla! Vill så gärna. och jag ska klara det!

88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76
75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65 64 63
62 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 51 50 49
48



Kursiv visar min startvikt, Understrucket visar var jag befinner mig just nu och målvikten är med fet stil...
Jag har en lång väg att gå, men jag ska klara det!


Valborgshelg

Det har varit valborg och fest! Jag befann mej i Uppsala tillsammans med vänner och annat trevligt folk. Blev en hel del dricka, fick ur mig en del under eftermiddagen, men på kvällen med ännu mer dricka slutade med att jag somnade sött med all dess alkohol i kroppen. Igår hade jag ångest, men proppade ändå i mej 5 rostade mackor med ost. Åt dessutom en glass tillsammans med en vän. Den innehöll 70 kcal. Hade tänkt träna igår men var på tok för bakis för att orka stå på ett springband eller hoppa runt. Skulle nog ha spytt av hoppandet. Idag har jag ätit en nötkräm a 19 gram än så länge, ska försöka hålla mig till morötter och vatten idag, kompensera lite. Hur har ni haft det under valborg?

RSS 2.0