..

+ 1.4 kg på vågen.


julafton





har käkat säkert 5000 kcal och nu har jag gråtit. ångest. Jag hatar mat, varför måste vi äta.

Slutaaaar

jag är hemma hos mina föräldrar nu där jag inte vågar äta. när jag är här vågar jag inte äta mej mätt, tar en liten potion och sen har jag en liten låda som jag brukar ha lite godis i, nu har jag inge godis. jag ska sluta äta godis, jag måste sluta äta godis. jag kommer aldrig klara mitt mål annars. jag kommer aldrig komma dit jag vill. jag måste sluta! sluta! sluta! och fet mat, och chips. saft. ostbågar. måste sluta!


½ kg

Idag har jag ätit ½ kg godis. Samvetet följer mig som en skugga och jag mår uselt. varför varför varför skulle jag äta det där... var det värt det? nej. ångesten, paniken. varför. jag vill öppna mig själv och plocka ut det., plocka ut allt. Jag hade ingen tandborste till hjälp idag, idag blev det fingrarna. och det var annorlunda, mer nära, mer verkligt.


operera sig

December, julmånaden och matmånaden. Denna månad är en ren jävla skitmånad. Idag satt jag och tittade på före och efter bilder på fettoperationer på nätet. Trotts att jag skulle operera mig skulle jag ändå inte kunna bli smal och fin. bli nöjd och känna lycka. vissa dagar äter jag ingenting vissa dagar äter jag massvis, jag antar att skiten jämnar ut varann?


RSS 2.0